Projekty a návrhy

Jedinečnosť každej prevádzky je skrytá za projektom, ktorý spája predstavu investora, technické možnosti, hygienické normy a prevádzkové nároky. Čo si vyžaduje znalosti z oblasti vnútorného fungovania samotných kuchýň alebo barov. Sme v neustálom kontakte s hoteliermi, kuchármi a barmanmi.

Vyhľadávame ich spoločnosť a snažíme sa nasávať ich skúsenosti a postrehy z praxe.
Všetky tieto spojenia nám umožňujú správne vyhodnotiť skutočné potreby vašich budúcich podnikov. Sme pripravený vyhotoviť pre vás kompletný technologický a dispozičný návrh, ktorý efektívne využije priestor a bude maximálne rešpektovať identitu vášho podniku.

text sem

Ako dosiahnuť prijateľnú cenu reštauračného dizajnu ?

Akceptovateľnú cenu nie je správne dosiahnuť len za pomoci osekávania konštrukčných nákladov. Dôležitejším  faktorom je, aby firma ktorá navrhuje...

čítajte viac

Cenovo dostupný dizajn reštaurácie

bude využívať každý štvorcový meter priestoru strategicky a efektívne, súčasne dokáže zachytiť zmysli hosťa prostredníctvom zraku, dotyku, vône a sluchu...

dajte si u nás vypracovať nezáväznú cenovú ponuku

logodole
Potrebné informácie vám radi poskytneme - prosím kontaktujte nás po. – pia. od 9.00 do 18.00hod

Tel.kontakt: 
041/381 28 16
0911 935 619